lördag 19 september 2009

Jag vet att jag är lite knäpp...

...och för den delen nördig också. Men det är nåt med kantband. Jag kan inte låta bli. Jag tänker så bra när jag syr kantband. Det blir lite som terapi. Så då och då gör jag ett gäng haklappar för att det är det ultimata kantbandsprojektet.

Dessa ska förhoppningsvis säljas så småningom. Om inte har vi alldeles för många.13 kommentarer:

Anonym sa...

Nu kan ni slaska o stänka med maten! ;)

IA Nyckelpiga sa...

Alla är vi lite knäppa och snöar in pá olika saker. Det är skönt att kunna göra nágot utan att tänka bara göra. Det är en slags meditation fick jag förklarat för mej. Jag gillar tex att diska.....snacka om nördig!

Aleisa sa...

va? att diska? det var roligt ia, du med kantbanden låter helt normal, hihihi. fina hakklapar, det kommer säker att säljas, l

Nina/littleperky sa...

Snygga haklappar!
Jag måste erkänna att jag också är en kantbandsnörd. Men som tur kan man använda kantband till mycket, och det blir snyggt också :-).

LillaBarn sa...

Kanta är lika kul som att hänga tvätt ungefär tycker jag... Nja, kanske inte riktigt. Nästan iallafall...

LillaBarn sa...

Väntar med spänning.... Själv tror jag att min aversion till kantbandning är att det tar sån T.I.D!! Det ska syds på ena sidan, sen strykas, sen sys igen. Och ska man sen ha tvillingnål så måste det bytas nålar och ha sig. Jag har inte riktigt tålamod för sånt. Lite som Yoga, tycker det är lite stressigt nästan. En hel timme med em massa olika kroppsställningar. När det finns så mycket som ska göras....

h/saltaste bönan sa...

Ha,ha, det tog innan jag fattade. Tack!!! Jag hoppas verkligen att din kantbandsentusiasm smittar av sig snart. Jag tycker fortfarande att det är en pina. Just nu är jag bara virknörd. Har klippt trikå i parti och minut, men nu hittar jag ingen mer t-shirt att massakera.

LillaBarn sa...

Shit, jag som tycker att det krångligt nog att få dit den på vanligt sätt. Om jag skulle försöka som du och Aleisa föreslog så skulle jag nog få sprätta hundra gånger om. Fast man kanske skulle försöka iallafall....

Beata sa...

Lite kantbandsentusiasm häråt också, tack!

od Andulky sa...

Wow, de är verkligen läckra!!

Aleisa sa...

har en utmaning till dig i min blogg, hoppas du vill va med, kram!

Aleisa sa...

pero yo no se coser ropa de varón, aunque juluis, den här är en riktig tjusigt kille, se podria hacer el intento y aprender, vet inte om jag skulle klara den här utmaning, men jag är ingen fegis heller, så håll tummarna!.

Aleisa sa...

ganar tú de nuevo? me lo creo, eres una salaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! y saltaste bönan otra, q gano la cartera q yo queria, pero yo no gano na de na.