söndag 15 november 2009

Mössbloggen?

Jag kanske borde döpa om den här bloggen till En Mössa i Kransen eller nåt sånt. Nu har det i alla fall blivit mycket mössor ett tag och fler lär det bli för jag är inte riktigt klar med alla beställningar riktigt ännu. Det som är bra är att jag klarar utmaningen utan problem eftersom jag köpte så mycket tyger på Sy-Festivalen som passar bra som mösstyg. Den här gången fick jag dessutom en önskan om en tuff applikation så då använde jag spillbitar av Johanna Ahlards pirattyg.
Bilden visar framsida och baksida
Den här beställningen var bara på en mössa men jag blev inspirerad och gjorde en till Iris också. Hon älskar mössor och har dem helst dygnet runt. Därför är det en perfekt klapp i hennes paketkalender. Här en krokodil på framsidan och en sköldpadda på baksidan.
12 kommentarer:

h/saltaste bönan sa...

Snygga!

IA Nyckelpiga sa...

är det inte svárt att sy applikationer pá trikátyg?

Fangoria sa...

Vad läckert det blev med applikationerna!

LillaBarn sa...

Jättesöta!!!

Anonym sa...

Jättecoola! /petra.h

Aleisa sa...

Rumba mössor är bäst!!!! ser du därför ska man aldrig kasta tygbitar, så fina!!!! el q guarda siempre tiene, decia mi abuela.

Sara sa...

Nej ingen musblogg tack ;) Kul idee med applikationerna på det viset. Men det ser pilligt ut ;)

Sara sa...

Mössor är inte så lätta som man kanske tror.... ;)

Sara sa...

Mössor är inte så lätta som man kanske tror.... ;)

Bobo/Rumba de kransen sa...

Oj, tack för alla kommentarer. Jag tyckte inte det var så svårt med applikationerna, men jag är t.ex. inte så bra på att virka magiska ringar... Lite pilligt är det, men de blir så mycket roligare. I alla fall när man massproducerar mössor. Idag fick jag en ny storbeställning så ni får vänja er vid att se mössor här ett tag framöver. ;)

Strömming sa...

Vilka coola mössor, nu vill jag härmas!

Helena sa...

Snygga mössor!