måndag 22 augusti 2011

I valet och kvalet

Mer än två månader har gått sedan det senaste inlägget. Visserligen har jag sytt en del i sommar, men jag har inte haft någon inspiration varken att skapa eller att blogga. Nu har skaparlusten så sakta börjat komma tillbaka, men jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska lägga ner bloggen. Under tiden som jag funderar på det hanterar jag bloggen precis som den började - som ett arkiv för mina alster.

Inför den första skolstarten är det en del som måste fixas. Till exempel är en personlig gympapåse ett måste. Jag sydde av resttyger till Julius och klasskompisen D. Gympapåsen är enklast möjliga och har anorackband så att den kan användas som ryggsäck.Båda ryggorna har applikationer på två sidor så att man kan välja/variera vilken man vill visa.

J:s gymparygga:D:s rygga skulle vara tjejig men ändå cool, gärna svart. Jag använde tjejerna från en liten överbliven bit Alexander Henry-tyg och använde samma cowgirltyg till hennes initialer.Båda barnen blev nöjda så nu återstår bara att se om alla gympakläder får plats i deras ryggor.

4 kommentarer:

LillaRöd sa...

Vilken fin drakpåse!Har sytt gardiner av min bit av det tyget men nu ploppar fler användingsområden upp!
Fin blogg du har förresten. Kul med lite olika grejer.

Anonym sa...

Skönt att se att du är tillbaka. Lillstrumpa! Kram från Syster Yster

Jenny / Ekopyssel sa...

Kul att du är tillbaka, och vilka fina påsar!

Bernadette/Finally Teatime sa...

Superfina, som sagt. Gilla!