tisdag 25 november 2008

Once A Punk Always A Punk

Iris vaknade med feber i dag, vilket tyvärr innebar att syjuntan blev inställd. Nåja, inte ska jag vara mindre kreativ för det, tänkte jag. Den här har legat överst på listan i några dagar då jag och sprättkniven varit ofrivilliga bundisar. Om man inte tittar så noga på insidan av halsen blev den nog ganska bra i alla fall. Nu är den i alla fall klar så när som på några tryckknappar, som jag väntar på. Och om några dagar (nätter) kan Iris sova som en riktig rockstjärna.

Pyjamasen är en omsydd T-shirt. Som vanligt glömde jag ta bild på tröjan före slakten, men här en bild av en nästan likadan. Nu kan far och dotter matcha varandra.

5 kommentarer:

Dax - keramik & måleri sa...

Ha, ha den är ju fantastisk! Vill ha!

Martina sa...

Fixade blogg till mamma:)

Bernadette sa...

Så himla snygg - liksom alla de andra alstren!
Jag o Annika hade lite restjunta här hos mig, dvs drack latte o åt lussebulle medan Teodor försökte frisera om Ted. Men nästa vecka åker fingerborgen på igen!

Bönan sa...

Ascool!! Ska omedelbart kolla om vi har några gamla t-shirts jag får sätta saxen i. (Risken är dock att jag inte får komma i närheten av Peters och får ta lillasysters med Orup som guldcowboy...)

Martina sa...

Hej Bobo!
Vilken fin blogg du har... och vilka fina kläder! Du är ju jätteduktig ju. Kul med en blogg som faktiskt handlar om någonting och barnen är jättefina. Ska bli så kul att träffas i jul.
Kramar,
/Maltafamiljen med Martina vid tangentbordet