tisdag 23 februari 2010

Kvällspyssel

Dubbelt hurra! Halsen är äntligen bättre och pyssellusten är tillbaka. De senaste kvällarna har jag klippt och mätt, sytt och glömt tiden. Planerna är fortfarande inte riktigt i linje med den tid man har att använda, men skit samma - det blir vad det blir.

Idag har jag bara dessa nya härliga soffkuddar att visa upp men jag hoppas kunna visa mer snart.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilka häftiga tyger på kuddarna. Vad kul att du känner dig bättre i halsen, inge vidare de där. När jag gick på högstadiet hade jag jämt halsfluss, typ 5 - 6 ggrå på ett år som mest. Till sist blev jag imun mot medicinen så jag fick stå ut de sista gångerna och då var jag också sjuk så länge. Man missade en del i skolan och det var trist. Jag har faktiskt bara haft halsfluss 2 ggr efter det så man kan säga att jag fick min dos där kanske! Ha ha...ha det finemang! /petra.h

Anonym sa...

Kul för det är tyger jag aldrig skulle valt att sy kuddar av till mig själv. Men varför egentligen inte?? För det ser skitsnyggt ut och jag vill helst se hela vardagsrummet nan gang för jag är säker pa att dom passar perfekt ;)

Mia sa...

Skönt att du mår bättre jag har aldrig haft halsfluss vad jag vet om.
Läckra tyger du har på kuddarna känns lite 50-tal.
Smart med reflex på mössan vi är väldigt dåliga på reflexer jag skäms verkligen. Antingen pillar barnen bort dem eller så ramlar de av kanske dags att sy fast dem som du har gjort.
Du får ha det så bra i det soliga vinter vädret./ Mia

Nina/littleperky sa...

Snygg aoch mysiga kuddar! Vad bra att det är bättre med halsen.
I min soffa är det glest med kuddar. Och efter en soffkuddsbeställning med många motgångar är kuddsylusten sådär...

LillaBarn sa...

Jag har inte haft ont i halsen sen jag opererade bort halsmandlarna, men hade jag vetat hur in i h-vete ont det skulle göra så hade jag nog hellre haft ont i halsen i resten av mitt liv.... Vilka fina kuddar, gillar också tyget!

LillaBarn sa...

Nja, glansigt är den väl inte direkt. Jag vet vad du menar dock , och det är inget sånt tyg. Verkar vara bomull och polyester 50-50 ungefär. Helst använder jag ju bara bomull, men här får man inte vara så kräsen eftersom det inte finns så himla mycket annat. Så sovsäck passade bra, hehehe.....