söndag 2 maj 2010

Rosa är inte min färg

Jag skulle aldrig välja något rosa åt mig själv. Eller? Jag trodde inte det i alla fall, men om man analyserar mina senaste klädinköp ser det nu ut så här bland alla mina svarta plagg i garderoben. Undrar vad den analysen säger om mig?

Dessutom fick jag för mig att sy en rosa tunika till mig själv. Den här med mönster från en japansk mönsterbok (kommer inte ihåg vilken).

Annars leker jag mest med min nya leksak nu för tiden så ni får stå ut med att blogginläggen innehåller ett visst mått av dokumentation av vårt liv.


Det här har vi bland annat hunnit med idag:

8 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Man ska aldrig säga aldrig. Och sen vill jag minnas att du hade en jätte-fin tunika när du var gravid. Minns inte riktigt färgen men visst var den underbart färgglad. Det ár klart att du máste ha nya fárger, du har ju ett nytt liv;)

Anonym sa...

Fin tunika! Gøy det der med hvilket bilde man har av seg selv og hva som finnes innimellom når man ser på "fakta". Tenker det må være en bra ting med unntak / ikke være så helt forutsigbar.

Mia sa...

Det kanske är våren som får dig att vilja ha lite färg på kläderna. Tunikan är så söt kan alltid kombineras med ett par tuffa byxor om man vill bryta av mot det rosa blommiga söta.
Kul med ny kamera visst är det roligt att fota med en bra kamera, kul att få se lite av ert hem jag gillar de gula salt och peppar karen.

J sa...

Snygg tunika!

Själv brukar jag alltid känna mig sugen på lite färg när det börjar bli vår.

Lina sa...

Hej! Jag tänkte börja sy kläder igen, eller rättare sagt återuppta intresset jag fick hos ”världens bästa slöjdlärare”, enligt mig själv.
Jag tänkte börja med ett par mysbyxor, då jag vet att det är relativt enkelt, dels att sy och dels att få rätt storlek.
Så tänkte mest undra ifall du kanske har något bra mönster att sy efter som du kan maila? Eller något annat relativt enkelt plagg.
Jag skulle bli väldigt tacksam!
Med vänlig hälsning Lina

Lina-sand@hotmail.com

h/saltaste bönan sa...

Vad snygg den blev! Och du kommer passa ruskigt bra i den. Visste att du var rosa innerst inne.

Helena sa...

Underbar tunika!!! Jättefin modell och tyget var jättefint. Kul att vidga sina vyer och prova på något nytt...man blir oftast positivt överraskad när man bryter gamla invanda mönster:) Kika gärna in hos mig och var med och tävla!

Helena sa...

Jättefin tunika! Kul med lite färgbyte.