söndag 10 oktober 2010

Är jag den enda som har tillräckligt med förvaring?

Ibland tror jag det när jag hör alla prata om hur man inte kan få för mycket förvaring. Men nu var det var inte alls förråd och garderober som det här inlägget skulle handla om utan om småförvaring - och det är ju något helt annat.


Jag fick en beställning på fem förvaringskorgar i tyg, men kunde inte hejda mig så jag sydde några till. Men å andra sidan kanske det vore trevligt att byta ut några av mina egna i badrummet. Eller ge bort några. Som sig bör när det gäller förvaring kommer tygerna till alla (utom en?) från Ikea.


7 kommentarer:

Lallis/Helene sa...

Jättefina tygkorgar! Jag har sytt sådana och gett bort i present och de har varit väldigt uppskattade! Däremot har jag inte sytt några till mig själv vilket jag verkligen skulle behöva....
Föresten tror jag att vi har en gemensam vän, såg din profilbild på fb för ett par veckor sen när jag skulle skriva grattis till Lena :) Världen är liten ibland!

Carro/mysigtdesign sa...

Vi är fem (!) pers + katt på 68 kvadrat, men absolut ingen brist på förvaring. Lägenheten som byggdes i början av 50-talet är jättesmart och välplanerad och det som inte fanns fixade snart min man...
Gillar smarta förvaringslösningar och gillar dina fina korgar.

IA Nyckelpiga sa...

Lallis: Ja världen är allt bra liten. I morgon kommer Lena med familj hem till mej.

Bobo: Jag önskar att jag hade hálften av all förvaring du har, Särskilt gillar jag din "Walk-in-closet".
De där tygburkarna är fina och om jag inte minns fel sá har Gekko ett bra mönster.

Bobo/Rumba de kransen sa...

Tänk vad kul det vore om alla sybloggare kände Lena! Hälsa henne Ia!

Jag använde inget mönster, måttade och sydde lite på känn. Det var inte så svårt.

J sa...

Vilka fina korgar! Ångrar genast att jag köpte på Ikea häromdagen istället för att fixa själv. Å andra sidan är det lite som du säger, jag kan inte få nog av förvaring... :-)

Är det någon stadga i dem, eller är det bara lite stadigare tyger?

Jennie sa...

Åh så snygga och praktiska!! Och härliga tyger, det är lite som att titta ner i en godispåse....

Bobo/Rumba de kransen sa...

@J: ingen vlieseline eller nåt, bara det kraftiga tyget i sig som är fyrdubbelt om man viker. Men de större borde jag nog ha stadgat nu när jag är efterklok.