lördag 2 januari 2010

Extra snälla?

I år åkte Tomten ända till Spanien för att hämta paket till mig och mina barn. Då måste väl vi ha varit extra snälla när han gjorde sig det besväret?

Tre saker gjorde mig extra glad:
1. Presenterna var tillverkade av Ia Nyckelpiga.
2. Hon har generöst delat med sig av de fina tygerna från "Affären".
3. Nu behöver jag inte själv komma på hur jag ska göra det där virknålsfodralet.

Barnen fick kockmössor, förkläden och grytlappar. Här ses de baka pizza (nyårsdagen så klart, då äter ju hela Sverige pizza).

Och här ses de vinka glatt till Spanien.
Och till mig - det superfina virknålsfodralet...


... som genast blev fyllt med mina "verktyg"....och exotiska kantband. För en del av dem har jag redan planer, men de planerna ska få ligga till sig lite till.5 kommentarer:

Aleisa sa...

Vad härliga bilder, vad snäll du var, tomten från Spanien, duktiga Ia och alla fina presenter, fötjänner du väl.
Jo, tunikan passar exakt, men inte om man vill ha den till våren och sommaren, nu är det så kallt, ingen ideé, och så var tyget så lite, att det inte räkte till en till Dalila, och här vill alla ha "SAMMA". Tur att julius vill inte ha "samma" som Iris, det är jättejobbigt med mina två. Min mamma hade precis det med min lilla syster och mig, och jag tyckte det var jobbigt, hur kommer i sig att man får detta IGEN!

Helena sa...

Vilka fina presenter!

Här blev det pizza igår men sambon trodde först inte att pizzerian var öppen på nyårsdagen, men det var jag helt säker på att den var och det var den ju :D

Grattis till 5-åringen!

IA Nyckelpiga sa...

Extra snälla och extra efterlángtade!

od Andulky sa...

Härliga bilder!!

LillaBarn sa...

Härligt, vilka fina presenter!!! Och pizza efter nyår, det har jag aldrig hört. Fast om jag tänker efter så blev det nog ganska pizza efter nyår när jag bodde i Sverige, bakfyllemat liksom... Fast dessa dagar vet jag knappt vad bakfull är, det har jag inte varit sen barna kom till. Fast det känns nästan som att vara bakfull när man har varit uppe en hel natt med sjukt barn förståss. Blir man sen själv sjuk så blir det ju nästan bakfylla, fast utan alkohol!