lördag 23 januari 2010

I väntan på...

...bildbevis på mina egna alster (som är på kö för tillverkning) tänker jag fortsätta att göra reklam för andra bloggare. Det är ju så himla kul att köpa personliga hemmasydda plagg till barnen som kontrast till de stora kedjornas plagg (som jag visserligen också köper). I julklapp fick barnen lite kläder från Cmig. Har ni inte upptäckt hennes tryck och fina kläder än så gör det! Iris fick en klänning som från början skulle vara en tröja men som i mejlkonversationen blev en cool klänning. Läs mer om det i Cmigs inlägg.

Julius fick två coola linnen varav bara det ena fastnat på bild ännu, men det andra är vitt med en "rävling".

Visst kan man se på den här bilden hur denna 5-åring kommer att se ut som tonåring?

I veckan har man kunnat se symbolen nedan på diverse sybloggar och jag har visst fått två stycken (av Ia Nyckelpiga och Made by mama). :) Jag blir superglad, sträcker lite extra på mig och tänker tillbaka till det första skälvande blogginlägget när man inte trodde man skulle få fler besökare än de närmast sörjande.

Men trots att jag blir så glad kommer jag inte att skicka det vidare. Titta istället i min blogglista för att se några av de bloggar jag gillar. Men listan är inte uppdaterad på väldigt länge, så om någon kikar in här som inte finns med på listan, lämna gärna en kommentar.

Just det, men ska även avslöja 7 fakta om sig själv. Se här så har ni dem (ja, jag är visst lite lat). ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Cmig är ett måste!! Älskar hennes tryck. Leo har en rävling och en kickling :)
Och min pappa har en (XXL specialbeställd) Polski ;)
Lotten rocks!

od Andulky sa...

Superfina!!

LillaBarn sa...

Måste kolla in... Vilka fina barn du har!

IA Nyckelpiga sa...

Sötaste barnen!

Helena sa...

Vilka fina Cmig-kläder barnen har!

Vetekärnor såg jag att det finns på COOP i hälsohyllan (tror jag det var), vissa hälsokostaffärer har det, men jag köpte en stor säck fodervete, d v s hela vetekorn, på Granngården, f d Lantmännen.