torsdag 17 juni 2010

Jag vill gå och sova!

För tillfället är det inga problem alls att få mina barn att gå och lägga sig. Jag vet inte om det är för att de gillar sina nya pyjamasar, om det är mysigt med ficklampsspökhistorier i min säng eller om de helt enkelt är så himla trötta att det är det skönaste som finns att sova.

Fast nu har jag sytt pyjamasar så det räcker för ett tag. Fick inte ens med alla på bild innan jag skickade med ett par stycken till deras andra hem tidigare idag.


Ett av de här två barnen är just nu väldigt gräsallergisk så det är inte bara trötthet på bilden.


Jag måste också visa bilden på Julius morgonen efter att jag sydde riddarmärket på hans pyjamas. Jag sa att han fick leka riddare en stund före dagis om han klädde på sig först och jag har aldrig sett honom klä på sig så snabbt. Här har han inte varit vaken i många minuter. Grannarna måste tro att vi är tokiga som fotar på balkongen i ottan (om de ens var vakna).

Till sist vill jag tipsa om den här sidan där min gode vän som är svensk men bor i Spanien är månadens kändis i Norge! Jag är så stolt över henne!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad nöjd Julius er ut!!! :D Vad roligt att han blev så glad.

IA Nyckelpiga sa...

Jag skulle kommentera dina söta barn och urfina pyamasar och sá fár jag se de sista raderna och dá blev jag väldigt rörd. Du är fin!
Tänk om jag kunde ta tricken till Kransen bara sá där när jag vill.....

Helena sa...

Julius blev ju hur cool som helst i sin riddarutstyrsel:) Han ser supernöjd ut!!!