tisdag 1 juni 2010

Flow

Äntligen funkar det igen. Nu vet jag vad jag ska göra på kvällarna de närmaste veckorna. Tusen projekt är påbörjade, kantbanden framplockade, tyger i högar. Kreativiteten sprudlar och energin flödar. Den som väntar på något gott har väntat länge nog nu.

Igår sydde jag den här klänningen till Iris 2-årsdag. Tyget, som är från Marimekko, har jag klappat på många gånger och nu slog jag till.

Och nej, jag är inte tokig men jag har faktiskt sytt lite mössor. Egentligen var bara två beställda, men jag gjorde några extra när jag ändå höll på. Några yttepyttemössor som jag hoppas ska passa nyfödda och annars familjens dockor: Albert och Anna.

Och så lite om alla snälla människor. Av Kinoko fick jag en fin award. Av min kollega fick jag en kasse med märken och muddar från när hennes barn var små, av en annan kollega superbra ansiktsrengöring som hon kokat själv. Att jag de senaste veckorna blivit kallad för j-vla tant av en cirka 70 år gammal gubbe och blivit utskälld av en uppretad taxichaufför glömmer vi bort just nu.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kul kjole! Bra med energi og sylyst! Synd med gretne, gamle menn og hissige taxisjåfører.

Sara sa...

Superfin klänning! Kan du skicka mig lite av din syenergi är du snäll! Kanske jag skulle ta upp de där med skypejunter med min admin.
Grattis till awarden förresten, den är du värd (allvar).

Helena sa...

Låter underbart med all energi å vilken urläcker klänning sen!!!! Det tyget har jag oxå gått och känt på några varv. Modellen är ursöt:)

IA Nyckelpiga sa...

Härligt!! Grattis!!! Nu var det dax!

Bernadette/Finally Teatime sa...

Också så fin! Ska vi slå våra påsar ihop nån kväll?

funbun sa...

ooo vad fint, man längtar nästan efter en liten dotter :-)

Nina/littleperky sa...

Snygg kjol! Jag gillar det där tyget. Hart haft en haklapp i detsamma. Söta mössor med!