torsdag 29 juli 2010

Med fria händer

Min kompis örtterapeuten behöver en säck att lägga växterna i när hon är ute på sina upptäcktsfärder. Jag fick i uppdrag att skapa en. Jag har länge gått och funderat, lagt tyger bredvid varandra, klippt, tänkt lite till och inte riktigt vågat, men igår tog jag mod till mig och satte ihop det jag funderat ut.

Axelband för att ha händerna fria.

Hon ville ha tyger med naturmotiv och föreslog själv det svarta i kombination med andra tyger. och det fick gärna vara galna kombinationer. Insidan och botten fick därför andra, lätta tunna tyger också de med naturmotiv.

Extra kul var det att pyssla med detaljerna.

Inuti den stora väskan finns en liten säck fastsatt med tryckknapp ifall hon vill ha med sig värdesaker eller separera någon speciell krydda från de andra. Gillar hon den idén gör jag fler småsäckar till henne.


Nu ska jag snart in till stan och lämna över väskan och jag är lite nervös. Hoppas att hon gillar tygkombinationerna och funktionerna.

I utbyte mot väskan har jag redan blivit belönad med hennes hudvårdsserie. Det känns mycket bra att smörja sitt ansikte med ekologiska produkter fria från mineraloljor, syntetiska parfymer, parabener och färgämnen. Klicka på bilden nedan så kommer ni till Växtverks hemsida som jag har lånat bilden ifrån.

4 kommentarer:

Mia sa...

Hon kommer att bli så glad och nöjd över väskan då hon slipper rota runt efter sakerna som ligger huller om buller. Nu har varje sak sin plats vilket underlättar arbetet.
Visst är det roligt att pyssla med de små sakerna som fickor och annan förvaring.

Lyxigt med egen tillverkade hudvårdsprodukter ännu lyxigare då det är ens väns som gjort det.

Lycka till idag,

Aleisa sa...

Superfin och smart väska, tyget är en fröjd!

IA Nyckelpiga sa...

Du är duktig du!!
Den blev sá fin och bra. Riktigt "Rumbig"!!!!
tygerna passar fint ihop.

Anonym sa...

Hej där! Den var riktigt super läcker! Den blir hon definitivt glad för! /Petra