söndag 8 augusti 2010

För den som väntar...

Vissa får vänta längre än andra, även om det just nu känns som om alla får vänta länge på att jag ska leverera.

I juni fyllde barnens pappa år och eftersom han har velat ha dubbletter av typ allt jag har sytt till mitt hem så var det klart jag skulle sy nåt mer till hans hem. Jag hade små små bitar kvar av Elvistyget som han gillar. Perfekt för grytvantar. Elvis på framsidan och prickigt på baksidan. Jag gjorde två på en gång så att jag också skulle få en. Faktiskt var den dessutom klar till hans födelsedag.

Tyvärr var jag för snål med tyget så den blev för liten. Han fick inte in handen och nu var tyget slut. Inte förrän idag kom jag till skott och gjorde en ny till honom i större modell och i kökstyg från 50-talet. Även nu gjorde jag två så att jag kan välja vilken jag vill ha.

När jag ändå höll på sydde jag klart de där gardinerna till barnens rum som jag lovade för flera månader sen. De är likadana som dessa som de har hemma hos mig.

Annars har det varit lite segt den här helgen av angenäma orsaker. Här är lite bilder från min balkong, tagna före drinktillställningen i fredags som slutade med klubb inne i stan. Bra citat från en av vännerna dagen efter: "Är man gammal när man känner sig ung av att ha kommit hem sent?"

1 kommentar:

Sara sa...

Så gärna hade jag velat varit me på din balkong och känt mig ung!!
Vad bossigt att du syr så fina saker till J! Ha en fortsatt skön semester!