söndag 26 april 2009

Medelhavet på vår balkong

Vi bor på ett charterhotell. Det känns i alla fall så på sommaren när alla mer eller mindre bor på sina balkonger i vårt hus. Dessutom har vi faktiskt en pool på innegården, vilket känns väldigt mycket som Mallis eller nåt. Vad kan då vara mer rätt än en Medelhavsinspirerad balkong?

Igår invigdes det nya balkongbordet, med öl och saft. Bordet har min sambo designat och tillverkat. Svetsningen fick han hjälp med men resten har han gjort själv och jag är full av beundran.

Nu är bara frågan hur vi ska piffa med växter så att hela familjen kan vara där. Det känns inte helt säkert att lämna Iris med varken olivträd eller citrusträd i golvhöjd...

5 kommentarer:

anna sa...

Superfint! Vad duktig han är!!

h sa...

Nice! Min sambo har helt utan svordomar satt ihop en pergola idag. Där fick jag för att jag tvivlat på hans tekniska kompetens.

IA Nyckelpiga sa...

Snyggt jobbat J!!!! Mycket impad!!
Riktig medelhavskänsla!!

LillaBarn sa...

Vad fint!! Se till att du inte lämnar barnen ensamma med bordet och en tuschpenna, för då kan de lätt få för sig att man kan spela fyra i rad och rita kryssen och cirklarna i rutorna på bordet... Det gjorde jag när jag var liten, och var inte så poppis på ett tag efteråt...

Bobo sa...

Shit, bra tips Lilla Barn. Får se till att aldrig introducera det spelet...