lördag 16 maj 2009

She's my Japanese girl

Jag var tvungen att testa kimono-mönstret en gång till, fast i ett mjukare tyg. Det här är ett gammalt påslakan som förtjänade ett nytt liv. Mönstret blev kortare och med trekvartsärmar.Och så en live-bild på Julius i nya raggarskjortan.

9 kommentarer:

LillaBarn sa...

Vilken sötis... Jag måste prova det mönstret. Fast jag har hundra järn i elden och tusen saker jag vill sy. Och inget blir gjort...
"Hej jag heter Ronny, Ragge har ni där. Nu ska vi dra i bilen så fort som hjulen bär..." (Fast om du inte är från bronsåldern som mig, så kommer du kanske inte ihåg Ronny och Ragge...). Supercool skjorta!!

Helena sa...

Söt tjej i fin kimono!

Monica Therese sa...

Søte prinsessen,og prinsen var jo kjempetøff i sin nye skjorte da =)

h sa...

Som sagt - jag måste sy en kimono. Snyggt det blev med grå kantband!

Martina sa...

Verkar vara en otroligt enkel modell! Snyggt tyg! Borde finnas mer kvar eller hur - ny kjul till dig?

anna sa...

Vilka sötnosar!! Älskar kimonon!!

IA Nyckelpiga sa...

Finaste barnen i världen, efter mitt barn förstass!!
Finns mönstret till kimonon i 110?
Den är väldigt fin.

LillaBarn sa...

Jo, jag ska nog prova. Det är bara det här med att rita och förstora mönster som jag är lite allergisk emot. Sist jag gjorde det blev det alldeles fel. Fast om det inte är femtioåtta olika delar som ska ritas och sen passa ihop, så kanske det skulle gå! För den är ju verkligen söt!!!

Anonym sa...

Tack för din gulliga kommentar *glad*. Här har jag nog inte varit förr - kul att hitta hit!! Skjortan är hur fin som helst - min pojke skulle ÄLSKA den! (har förresten även en skjorta i UFO-högen...men inte lika häftig ;))