måndag 11 maj 2009

Sotartop

Kanske inte världens mest somriga plagg... men förhoppningsvis ska jag inte växa ur mina kläder på samma sätt som barnen. Egentligen tänkte jag bara fålla ärmarna med tvillingnål, men nålen gick sönder och trasade sönder tyget i ena ärmen. Tröjan var nära att förpassas in i garderoben under raseri, men jag tog mig samman, klippte av en bit på ärmarna och avslutade med mudd istället. Avgör själva, men jag tycker att resultatet faktiskt blev bättre.

Tröjan är inte sned i nedkant, det är mina händer nedstoppade i jeansen som blivit bortretuscherade.

9 kommentarer:

h sa...

Snyggt med mudd! Var har du köpt den randiga?

Bobo sa...

Mudden kommer från MG Tyger.

mustafa sa...

snyggt!

LillaBarn sa...

Jättefin!!! Syr du efter mönster, eller är det egenhändigt ihopknåpat? Förhoppningsvis så får jag också lite sytt snart, blir så himla impad när du lägger ut typ ett plagg varje dag!!!

Helena sa...

Snygg top! Det blev ju riktigt snygg med den randiga mudden till.

Bobo sa...

Tack! Lilla Barn: jag är inte så bra på att rita mönster så jag utgår alltid från ett grundmönster för till exempel ärmar och halsringning (I det här fallet var det från en tröja sydd i fuskpäls (!) från ett gammalt nummer av Allt om handarbete) sen ändrar jag och fixar så att det ska bli min stil. Kul att du tycker att jag lägger ut mycket, det känns inte så för mig, jag tycker knappt jag hinner/orkar sy något i veckorna nu när jag jobbar.

anna sa...

Jättesnygg!!

Daniel sa...

Bra gjort!

IA Nyckelpiga sa...

Den blev riktigt fin!!
Tufft av dej att fortsátta fast att du hade "fastnat". jag hade lagt det at sidan och fortsatt en annan dag.