lördag 3 oktober 2009

Jag vann igen!

Om nån undrar varför jag har så mycket tävlingar i högerkanten så är det för att jag vunnit två tävlingar på sistone och nu hoppas att turen håller i sig.

Först vann jag dessa fina byxor av Kinoko och sen tyg av Aleisa. Tygpaketet jag fick av Aleisa kan man få se här. Dessutom passade jag och Aleisa på att göra ett byte. Denna fina skjorta fick Iris idag (den passade perfekt Aleisa!). Jag har varit lite seg och skickat mitt paket först idag, men det bloggar jag inte om förrän det har kommit fram.

7 kommentarer:

Aleisa sa...

ÅÅÅhhhhh, supersöt, Iris gör mig så glad! första modellen som är inte mina barn med en MBM plagg, desutton är hon eller verkar vara nöjd och trivssam i sitt nya fina sjkorta. Tusan tack för att jag fick sy till den sötis, får jag låna bilden? kramar

LillaBarn sa...

Såååå söt, både Iris och skjortan. Hon syr fina saker, Aleisa!

Helena sa...

Så fin!

Har man vunnit en tävling så är man fast i tävlingsträsket :-D

LillaBarn sa...

Ja, och svindyrt var det också... Men jag var bara tvungen att ha det...

Aleisa sa...

yippiiiii, posten kommit! vilken överräskning! jättefina mössor, och en till mig, tusan tack!, hur kunde du veta att den här tyg älskar jag? eres una bruja,pero buena, muy contentas estamos y salimos ganando con el chenche kuchenche, gracias a ti, rumbera!. kram!

od Andulky sa...

Så underbar!!

IA Nyckelpiga sa...

WOW!! Váldigt fint och jösses vad Iris växer.