torsdag 29 oktober 2009

Kom å köp

Barnen får inte plats med hur mycket som helst i sina garderober. Dessutom får jag som bekant ibland kantbandsabstinens och MÅSTE tillverka lite haklappar och annat smått och gott. Därför kommer jag att lägga ut lite saker till försäljning på Hantverksmarknaden.com.

Butiken öppnar den 1 november, men redan nu kan man tjuvkika. Jag har bara lagt ut haklappar och dregglisar än så länge, men det kommer mera. Dessutom är det en hel del andra superduktiga tillverkare som lagt ut grejer så kan kan rekommendera ett besök för att hjälpa Tomten på traven. KLicka på loggan för att komma dit.

2 kommentarer:

LillaBarn sa...

Kul! Fina hakklappar. Synd att du bor så långt härifrån, annars hade jag kunnat ge dig alla mina obandade kantbandsobjekt som ligger och stirrar surt på mig från högen av UFOn... Jag syr på nätterna, och är såklart trött på dagarna...

LillaBarn sa...

Ja, men bara för att jag måste. Som att damma, om jag inte gör det så blir det inte av... (Och damma gör jag bara när det är JÄTTEDAMMIGT. Samma med kantbandningen, jag gör det bara när det är absolut nödvändigt....)