söndag 11 oktober 2009

Lite gammalt och lite nytt

Vid försäljningen av sommarstugan hittades lite guldkorn som borde ha tillhört barnens gammelfarmor en gång i tiden. Fina förpackningar och matnyttiga grejer.

Längst ner på denna bild syns en mätsticka som jag haft mycket användning av. Jag vet inte ens vad allt detta är, men det ska bli spännande att ta reda på.

Dessa tyger fick också följa med hem.


Och dessa nytillverkade fick följa med hem från Syfestivalen i fredags. Jag gjorde ett besök dit med H/Saltaste Bönan. Många fina tyger blev det, men mest är jag avundsjuk över maskinen som H köpte.

Det kanske är lite onödigt att skriva, men nu har jag definitivt köpstopp på tyger resten av året(Det kom dessutom ett stort paket med tyger i fredags som jag köpt på Tradera...).

7 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Köpstopp!! Ja, det är ju inte sá lángt kvar av áret sá du ska nog hálla ut....
Kul med gamla grejor!
jag är ocksá avis pá H men skam den som ger sej. Klart att vi ocksá kommer att fá en inom en snar framtid.

h/saltaste bönan sa...

och jag är jäkligt avis på ditt syskrin. mätstickan är fantastisk. sån vill jag också ha. tycker måttband blir så våbbligt...

h/saltaste bönan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nina/littleperky sa...

Oj, så många fina gamla sysaker och många härliga tyger! Har själv ärvt några gamla sysaker av min mormor. Allt är inte användbart, men fina minnen ändå!

Mia sa...

Jag gillar gamla sybehör förpackningarna är så himla fina så jag vill inte använda dem. Här dansas det också till Johan Palm, jag skall fråga sonen om han är intresserad av en sjal imorgon.

LillaBarn sa...

Vad mycket fina tyger, vill också ha lite djungeltyg....

Beata sa...

Vilken härlig syskatt att få med sig hem!