tisdag 9 mars 2010

Gone fishing?

Den senaste tiden har fokuset varit ett annat än det som krävs för bloggandet. Men det har blivit en del handarbetande ändå. Lite junta, lite knappbotani och massor av repning av mitt pågående virkprojekt. Jag återkommer till det om ett tag.

Ikväll testade jag att sy en klänningsmodell som jag kanske kommer att gilla. Den har resår i halsringning och ärmhål och nertill för att få ballongkjol. Jag har inte riktigt bestämt mig för om den är bra eller inte. Det krävs en del justeringar och tillägg av detaljer men den här ska i alla fall Iris få prova först innan jag syr upp nästa version.

Vit klänning på en tvååring i sommar? Javisst, den här klänningen kommer bara att bli coolare och snyggare med lite gröna gräsfläckar på.

6 kommentarer:

Bernadette/Finally Teatime sa...

Jihoo! Du är tillbaks! Och vad gullig klänningen är, den blir bra.

h/saltaste bönan sa...

Tycker den ser kanonfin ut! Rolig modell. Och det där tyget är snyggt. Har funderat på att göra ett linne till mig själv i det. Den påminner lite om Ej sikke lej-klänningen jag köpte till Lisa-Maria på outleten du tipsade om om du minns den. I storlek 98 dock så frågan är om hon ens kommer kunna ha den i sommar.

KroKKoFin sa...

Vilken fin modell. Jag har själv tänkt testa sy en sådan men har inte riktigt vetat hur jag skulle göra för att få till ballongfallet nertill. Men ditt sätt verkar ju att fungerat bra. Jättesnygg!

Anonym sa...

Ha jag trodde klänningen var till dig!!?? Vore inte det något? ;)
Jag gillar modellen iaf :) Ser fram emot live bild.

J sa...

Jättefin! Både modellen och själva tyget.

LillaBarn sa...

Fin! Och vitt går ju bra då den redan har lite grönt lite här och där. Gräsfäckarna kommer inte att stå ut direkt!