lördag 20 mars 2010

Working nine to five - what a way to make a living...


På måndag börjar jag på ett nytt jobb. Sist jag gjorde det var 2000 så det är lite pirrigt men mest kul. Det var dags kan man väl helt enkelt konstatera. På mitt nya jobb kommer jag att ha eget rum efter många år i kontorslandskap. Det känns mer vuxet och på riktigt på nåt sätt och därför krävs lite vuxna attribut. Eftersom virkning är tantigt (enligt några på mitt gamla jobb) känns det självklart att mitt nya kontor ska pyntas med något virkat i rumbastil.

10 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Självklart. Det är dessutom roligt att sätta sin prägel på sitt rum direkt. Tror att många kommer avundas dig din kreatvitet på ditt nya jobb. Lycka till!

IA Nyckelpiga sa...

2010 kommer att bli DITT ár!!
Eget rum och allt......önskar dej LYCKA till pá jobbet!!

Aleisa sa...

Ett stort grattis till den nya jobbet, såklart ska du pynta på ett rumbastil. Åh, ingen kontor snyggare än ditt. Lycka till och berätta hur det gick, abrazos y suerte!

Anonym sa...

Lykke til på ny jobb og helt eget kontor! Kule og koselige kontor-assessoirer.

h/saltaste bönan sa...

sketasnygga!

Aleisa sa...

jag vill virka, bobo, men det går ju liksom inte, vad ska jag göra?

Anonym sa...

Lycka till!! Det kommer gå sa bra som vuxen tant!

mysigtdesign sa...

Fram för mer virkat! Lycka till på nya jobbet.

h/saltaste bönan sa...

Lugna puckar - det kommer dröja innan hatten blir klar. I helgen ska jag sy!!!

LillaBarn sa...

"Working nine to five, and he worked his fingers to the bone" tänkte jag när jag läste rubriken. No price for guessing vem som sjöng den låten.... Mitt favoritband EVER. Nu ska jag kolla den på Youtube (Skid row - "18 And Life"). Vad ska du jobba med nu!?? Såklart kontoret ska inredas efter Rumbas alla regler ;)