lördag 10 januari 2009

Visca Barca

I vanliga fall är jag inte så himla förtjust i syskonmatchning men det här fina tyget från e-slöjd ville jag att båda skulle få något av. Enligt Julius är det Barcelona-tyg. Till honom fortsatte jag med påfyllnad av längre byxor, den här gången med ett påsytt J. Tyvärr har jag ingen live-bild eftersom han varit sjuk idag, men om han är pigg i morgon kanske det kommer. De är ju mycket finare på.

Till Iris har jag länge velat sy hängselbyxor. Mönstret till dessa kommer från "Sy och sticka till barnen" av Devy Wägner och Gigi Söderström. Jag gjorde om storleken eftersom det bara fanns mönster till 1-åringar. De blev ändå väldigt stora. Sen satte jag tryckknappar istället för vanliga knappar och gjorde dem öppna med tryckknappar i grenen. Muddar och ficka fanns inte heller med i orginalmönstret så precis som vanligt är det inte mycket kvar av ursprunget.

Här poserar Iris lyckligt på köksbordet ett par timmar innan även hon blev sjuk. Nu håller jag tummarna och spritar händerna så att det inte är jag som blir dålig inatt.

1 kommentar:

Malin Järnbo sa...

Trist att barnen är sjuka. Vinterkräksjukan? Själva slapp vi det denna helgen åtminstone... Krya på er!!!