måndag 26 januari 2009

Skam den som ger sig...

Den trogne bloggläsaren minns säkert en lammullsklänning som gjordes i begynnelsen med urusel passform. Men inga lik i garderoben här inte. På det igen bara! Fram med saxen och klipp en rejäl bit i varje sida. Sy sen ihop det igen så blir resultatet så här bra.Är man riktigt uppmärksam kan man också känna igen byxorna.

Ett par byxor som blev riktiga favvosar var de grå velourbyxorna. Tyvärr blev de för små väldigt snabbt. Jag funderade på att sprätta bort muddarna och ge dem längre muddar, men då kändes det lika enkelt att sy ett par nya byxor eftersom sprättandet är det jobbiga. Därför tog jag fram tygsaxen igen, klippte av dem och sydde i en ny bit velour. Och så här blev de:

Faktiskt snyggare än förut om jag får säga det själv. Tyvärr V, det dröjer ett tag innan D kan ärva dem och då kanske de ser mer ut som ett lapptäcke än som ett par byxor...

Visst ser Iris ut att vara lite tagen på bar gärning? Hon är inne i Julius rum när han är på dagis ;)

2 kommentarer:

h sa...

Blev ju superfint! Hon har blivit så stor. Ser verkligen fram emot att ses i morrn så nu får ni inte bli sjuka. Har dessutom lite projekt att diskutera och råd att be om.

V sa...

Jag hoppas att I växer som en raket nu så att det inte hinner bli slitna...d gillar dem skarpt...