fredag 24 juli 2009

Fnurrigt

En av de roligaste saker som hände när jag började sy var att upptäcka alla andra sybloggare och bli inspirerad och tipsad. Även om jag inte lägger ut nåt själv dagligen så går jag ofta in och tittar vad andra har hittat på. Det har nästan utvecklats till ett beroende.

En av mina favvo-bloggare är Fnurr så jag kunde inte motstå dessa byxor som hon har gjort. Jag köpte dem medvetet för stora för ganska så länge sen och nu börjar Iris växa i dem. Visst är de superfina?

I helgen hoppas jag på sytid. Julius är på väg ut i skärgården och Iris får vara med pappan så jag ska jag sy på en rolig beställning som jag har fått och även ta mig en bit igenom fixa-högen - ni vet sånt där trist som man inte kan blogga om.

7 kommentarer:

Strömming sa...

HAha de byxorna tittade jag på också hos Fnurr och tyckte var jättefina och funderade på att köpa dem till min Iris!

Har precis hittat din blogg men hit kommer jag att komma tillbaka!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Vad kul. Samma smak både vad gäller namn och kläder.

•lotta på solrum|fnurr• sa...

skoj att se! hon klär ju finfint i dom.

Anonym sa...

beroende e vi ju alla..;)
ikketikketheo-sara

anna sa...

Så söt hon är i dem!!
Ja, visst blir det ett beroende ;-)...

Aleisa sa...

Fina byxor, kula och annorlunda, tjen är supergullig, grattis på ett år i efterskott, se dice asi? no se yo.

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片