tisdag 7 juli 2009

Saltaste bönan!?

Idag har två ettåringar träffats och utbytt presenter medans deras mammor fick tid att prata om saker som inte intresserade ettåringarna ett skvatt. Ettåringarna var Iris och Bönan och mammorna såklart den här bloggens skapare och innehavaren till bloggen Saltaste Bönan.

Eftersom det här är en syblogg går vi direkt in på presenterna som så klart var hemmagjorda.

Iris fick ett superfint och somrigt set - en singoallatunika med tillhörande shorts. Jag är särskilt svag för bollfransen. Bilderna är tagna av H och Iris verkade känna på sig vad det stod på lappen på kläderna för hon poserade som en äkta salt böna. Maken till linslus får man leta efter. Fler bilder kan man se här. Hon fick också en fin haklapp i ett vaxdukstyg som jag har dregglat efter. En likadan kan man se här.


Bönan fick i sin tur faktiskt också en haklapp. Den kommer på bild i morgon när min kamera har kommit hem från Helsingfors (sydde sista sömmen när Bönan stod i hissen). Men hästkudden, som hon också fick, finns på bild. Bönans mamma gillade den förra jag sydde så det var klart att Bönan skulle ha en liknande när hon nu snart ska få eget rum. Nedan syns fram- och baksida. Båda tygerna är från Tradera och baksidan är en före detta fin och färgglad gardin.

2 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Det märks att somliga har semester :)

LillaBarn sa...

Vilken liten supermodell, jättesöt i sin fina klänning. och kuddar kan man ju aldrig ha för många, borde sy upp ett par och binda runt Max så han landar lite mjukare!